OTKAZANE MANIFESTACIJE Općina će godinu provesti bez feštanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – Pandemija koronavirusa donijela je brojne promjene u živote većine građana, od egzistencijalnih problema, pa sve do manjka zabavnih i društvenih sadržaja. Iznimka nije niti Općina Štefanje. Tamošnji načelnik Ivo Emić otkriva čega su se, kad je riječ o zabavnim i tradicijskim programima, morali odreći tamošnji mještani.
– Imali smo predviđene neke manifestacije na području općine Štefanje. Od našeg festivala Zvon tamburice, Prvog koraka druge bojne čazmanske, Kraljeva, Dana Općine i tako dalje. Na sastanku smo dogovorili obustavu svih aktivnosti sve do poboljšanja uvjeta – rekao je Emić.
Foto: Glazbeno društvo Zvon
Iako je mnogima teško palo otkazivanje pojedinih programa, načelnik Emić kaže kako mještani razumijevanja ipak imaju te kako je svima sigurnost u ovim okolnostima ipak na prvom mjestu.
– Posebno se zahvaljujem našim mještanima koji su još od trećeg mjeseca zaista poštivali mjere Stožera. Pozivamo ih da i dalje budu oprezni, a mi ćemo se isto tako i dalje truditi da šteta bude što manja – ističe Emić.
Za fešte i velika okupljanja, poručuju iz Štefanja, bit će vremena dogodine.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!