DRUŠTVENI DOM Kompletna sanacija gotova do Dana Općine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BEREK – Sanacija društvenog doma u Bereku i uređenje njegovog okoliša aktualni su radovi koji se ovih dana u toj općini provode. U radove je uključena kompletna sanacija podova, zidova, bine, kuhinje te unutarnje stolarije kao i uređenje zelenih površina. Da sve ide svojim tijekom, potvrđuje i načelnik Mato Tonković.
– Radovi su u tijeku i idu prema planu i dogovoru. Trebali bi biti gotovi do Dana Općine Berek 29. rujna – kaže Tonković.
Vrijednost radova je 346 tisuća kuna. Od toga, Ministarstvo regionalnog razvoja projekt će sufinancirati iznosom od 200 tisuća kuna dok će ostatak financirati Općina Berek.
Načelnik Mato Tonković
Uz spomenute radove, na ulaz u dom postavit će se i rampa za invalide koju Općina nastoji imati na svim važnijim objektima.
– Ulazna rampa za invalide bit će postavljena na društvenom domu u Bereku kao i na ulazu u Općinu ili poštu. Važno nam je da svi imaju adekvatan pristup tim prostorijama – rekao je Tonković.
Budući da sve ide prema planu, načelnik se nada da mjesni dom bude u potpunosti završen kako je i rečeno – do Dana Općine 29. rujna. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!