VIKEND UZ KNJIGU Dvije promocije u Boho parku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarsko kulturno ljeto u središte pozornosti ovih dana stavlja knjige. Književni vikend večeras u Boho parku otvara promocija knjige Marijane Šundov “Pisma iz Hrvatske: Život je putovanje”. Jedno od tih pisama stiže i iz Bjelovara, a više će se moći saznati večeras od 20 sati. Također u 20 sati, ali sutra (subota) u Boho parku počinje promocija knjige “Rock strana bajke” Bjelovarčanke Marijane Dragičević. Taj garažni roman počinje kada se glavni junak Ellak nakon više od dvadeset godina vraća u rodni grad na sprovod kćeri svog najboljeg prijatelja koji je poginuo prije dvadesetak godina, kaže Dragičević.
-Sve kreće s tim činom kada on upoznaje drugu kćer s kojom pokušava vidjeti što se dogodilo da se jedna od sestara ubila, a usput se zaljubljuju – otkriva tek mali dio radnje Dragičević.
Foto: Delimir Hrestak
Nešto više moći ćete saznati sutra od dvadeset sati u Boho parku na samoj promociji. Autorica vjeruje kako oni koji dođu neće biti razočarani.
-Dođite, trebalo bi biti super! Knjiga će biti po cijeni od 60 kuna, a to je čak manje nego jedna točena piva u Dubrovniku, pa mislim da to nije puno – poziva Dragičević.
Osim zanimljive radnje “Rock strane bajke”, na čitanje bi ljubitelje glazbe mogla privući i činjenica da je svako poglavlje nazvano po jednoj rock pjesmi. Između ostalog su to Modern Love Davida Bowiea, Real Wild Child Iggya Popa i Sympathy For The Devil The Rolling Stonesa. Promociju će upotpuniti nastup grupe Les.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!