KORONAKRIZA Unatoč otkazivanju i upitnim nastupima, u H-8 spremaju brojne novitete

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon otkazivanja regionalnog prvenstva za mažoretkinje koje se trebalo održati 21. ožujka 2020. u Đakovu, otkazano je i po drugi puta i državno prvenstvo za mažoretkinje koje se je trebalo prvo održati 25. travnja 2020. u Glini i sada 12.-13. rujna u Glini. Novi datum koji se planira je u tijeku 2021. godine.
Bjelovarske mažoretkinje to nije omelo da nastave sa treninzima i pripremama za nastupe na nivou grada i Bjelovarsko – bilogorske županije. Prvi nastup očekuje se za Dan grada Bjelovara i za Dan bjelovarskih branitelja.

U tijeku su upisi u novu generaciju mažoretkinja pa sve djevojčice koje se žele prijaviti, mogu to učiniti na broj mobitela 092 176 74 66, kod predsjednika i voditelja Bjelovarskih mažoretkinja, Dragutina Hubaka.
S druge strane, Državno prvenstvo u kombinaciji 10 plesova, standardnih i latinsko-američkih, za parove, pojedince ove godine treba se održati 12. rujna u Donjoj Stubici, u organizaciji plesnog kluba ”Petrinia” iz Petrinje. Svi klubovi krenuli su s pripremama u nadi da će se isto održati. S pripremama je krenuo i plesni klub H-8.
Odaziv je dobar i plesni sportaši jedva su dočekali da se krene s treninzima, koji će do početka školske godine biti u manjim intenzitetu, kažu iz H-8.
I ove godine isti tandem trenera će voditi brigu za bjelovarske plesne sportaše standardnih i latinsko-američkih plesova, a to su, uz predsjednika i trenera Dragutina Hubaka, dvoje trenera iz Zagreba, višestruki državni prvaci i međunarodni suci, Ismet Čamđić i Milka Čamđić. Odličan trio koji odlično funkcionira i koji je ovih nekoliko zadnjih godina povećao interes za sportski ples i donio odlične rezultate u Bjelovar. Uz odličnu suradnju sa Sportskom zajednicom grada Bjelovara i Grada Bjelovara i uz podršku Bjelovarsko – bilogorske županije,sportski ples ima lijepu perspektivu te svojom prepoznatljivošću u našoj sredini i na nivou RH H-8 daje značajan doprinos popularizaciji toga sporta i zdravlju najmlađih.
Od ove jeseni u H-8 pokreće se, uz plesnu školu, i dodatni sadržaj za najmlađe, a to je plesna ritmika. A za odrasle novi plesni projekt salsa, bachata i argentinski tango te plesna rekreacija za odrasle. Svi zainteresirani mogu se javiti u klub H-8. Treneri će biti poznati i renomirani i višestruki prvaci i učitelji plesa.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!