SIGURNOSTI RADI Obnavlja se nogostup u Ulici Terezije Bernardete Banje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Nakon što se Grad Grubišno Polje pobrinuo za uređenje nogostupa u središnjim gradskim ulicama, Grad se odlučio posvetiti i ulicama izvan gradskog središta. Ovih dana tako su u tijeku radovi na obnovi nogostupa u Ulici Terezije Bernardete Banje. Nastavak je to uređenja nogostupa od Ulice hrvatskih branitelja pa sve do Šetališta hrvatskih branitelja.
Gradonačelnik Zlatko Mađeruh
– Radi se o nogostupu vrijednom 250 tisuća kuna i možda jedinoj investiciji koju financiramo isključivo vlastitim sredstvima. Nogostup je dugačak 300 metara te povezuje već napravljene nogostupe – rekao je Zlatko Mađeruh, gradonačelnik Grubišnog Polja.
Povezani nogostup uvelike će značiti djeci koja će sigurnijim korakom doći do tamošnje osnovne i srednje škole.
– Djeca više neće morati hodati nerazvrstanom cestom već nogostupom. Važno nam je to zbog blizine i osnovne i srednje škole prema kojima djeca svakodnevno putuju. Poveznica je to koju smo zbog sigurnosti djece morali napraviti – ističe Mađeruh.
Prema planu, nogostup u toj ulici trebao bi biti gotov do rujna ove godine, no iz Grada najavljuju da će biti gotov i ranije. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!