SVE PREMA PLANU Pripremaju se temelji za Veteranski centar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Najveća investicija Daruvara iz koje će se izroditi najveći veteranski centar i dalje ide svojim tijekom. Bit će to mjesto za rehabilitaciju i oporavak, kako branitelja i veterana tako i aktivnih vojnika koji dolaze iz misija. Gradonačelniku Damiru Lneničeku posebno je drago što cijeli projekt nije bio tek puka najava i predizborno obećanje, a najbolji dokaz tome su radovi koji već mijenjaju vizuru tog dijela grada.
– Radovi idu punim tijekom. Trenutno se radi na iskopu i pripremi za temelje tako da se izvoze ogromne količine zemlje. Djelatnici i dizalice su na gradilištu i jednostavno mislim da sve ide svojim tempom – kaže Lneniček.
FOTO: GRAD DARUVAR
U Veteranskom centru istovremeno će moći biti smješteno 200 ljudi, a centar je ujedno prilika da posao pronađe 50 djelatnika.
– Drago mi je da će ta najveća investicija, preko 90 milijuna kuna u zadnjih 40 godina u Daruvaru, rezultirati novom prilikom za grad i zapošljavanjem kao i naravno skrbi za hrvatskim braniteljima – ističe Lneniček.
Nova prilika za Daruvar odnosi se na gospodarski i turistički potencijal koji će taj grad razviti za još jednu stepenicu više. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!