PROJEKT ZAŽELI Općina uspješno nastavlja sa zapošljavanjem žena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – U Općini Rovišće i dalje se nastavlja Projekt Zaželi – Program zapošljavanja žena koji se u toj općini njeguje već neko vrijeme. Osim što projekt pruža veliku pomoć ženama, od velikog je značaja i za tamošnje potrebite mještane kojima svaka pružena briga i pažnja nije na odmet.
– Treba naglasiti da je projekt Zaželi upravo zaživio u našoj općini na dva načina i iz dva projekta. Zaposlili smo zaista velik broj žena kojima je to iznimno velika pomoć u ostvarivanju prihoda, ali isto tako velika je pomoć i našim mještanima koji su u potrebi – rekao je Slavko Prišćan, načelnik Općine Rovišće.
Načelnik Rovišća Slavko Prišćan
Kroz projekt LAG-a zaposlit će se još žena, najavljuje načelnik.
– Zaposlit ćemo još jedan dio žena koje su teže zapošljive i uglavnom starije od 50 godina. Isto tako, one će moći raditi određenu edukaciju tijekom provođenja projekta. Tako da, kada projekt završi, one će steći određeno zvanje s kojim će se moći zaposliti i negdje drugdje – ističe Prišćan.
Uz dostavu namirnica i lijekova, održavanje čistoće i pripreme obroka, ono što je korisnicima posebno važno su tek jednostavan razgovor i druženje. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!