BJELOVARSKI BAZENI Odradili najbolju sezonu u desetljeću

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ovog ljeta, vrućih dana bilo je nešto manje nego prošle godine, što velik dio ljudi ipak nije spriječilo da si ljeto ispune najdražim aktivnostima. Nekima je to bio odlazak na more, a neki su svoje dane provodili na bazenima, dok su neki to dvoje kombinirali. Sezona kupanja sada se privodi kraju, a na bjelovarskim bazenima ona službeno dolazi krajem ovoga tjedna. Iza bjelovarskih bazena je dugo i uspješno ljeto, a završetak kupališne sezone koji se bliži prošli su tjedan obilježili sportskim aktivnostima kojih je bilo puno i koje su zabavile sve generacije. Postignut je apsolutni rekord tijekom posljednjih 10 godina jer se okupilo 170 plivača i vaterpolista, od ukupno 260 upisanih u Plivački klub. Sudjelovalo je sedam trenera i kineziologa.
FOTO BPK Bjelovar
– Odradili smo pokazno plivanje, jedan natjecateljski dio naših najstarijih plivača, a ovi manji su pokazali što su naučili ovo ljeto. Pred kraj petka smo odigrali dvije, tri utakmice i treneri su igrali s našim vaterpolistima. Vjerujem da se to lijepo popratilo i da su svi bili zadovoljni – kaže predsjednik Bjelovarskog plivačkog kluba Marko Mihalinec.
Nakon proteklog vikenda, aktivnosti se nastavljaju danas, u četvrtak, od 18 sati, kada će utakmicu odigrati veterani PK Bjelovar i vaterpolisti Pirane iz Koprivnice. No, sportske aktivnosti aktualne samo prošli i ovaj tjedan, već su ih provodili kroz cijelo ljeto. Ono na što su posebno posebni je obuka neplivača.
– Kao i svako ljeto, kroz šest grupa, u lipnju, srpnju i kolovozu, je prošlo 180 djece i uspješno su svi položili, pa vjerujemo da su i roditelji zadovoljni našim radom – ističe Mihalinec.
Kao i svake godine, nadaju se zatvorenom bazenu, a do tada, kaže Mihalinec, čekaju sljedeću ljetnu sezonu. Ova završava u nedjelju, 6. rujna, pa svakako iskoristite ove zadnje dane i otiđite na kupanje. (G. Čuljak)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!