JESENSKI TEČAJEVI Bjelovarski CUK ponovno nudi šarolik izbor

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – S dolaskom jeseni Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar donosi i priliku za nova znanja. Osposobljavanje za dadilje, njegovatelje, knjigovodstvo ili strane jezike – samo je dio onoga što se može naučiti i dalje uspješno primjenjivati kroz život. Posebnu pažnju uvijek privlače strani jezici kojih u ovom slučaju ima na biranje. Tako svi zainteresirani mogu odabrati engleski, njemački, talijanski, ruski, kineski ili francuski jezik.
– Na jesen ćemo također upisivati u programe internet marketinga koji je novi program naše ustanove. Već smo ga proveli i bilo je zainteresiranih, zato krećemo ponovno ove jeseni. Isto tako, krećemo s programom suradnika i voditelja u program EU projekata. Svi zainteresirani slobodno neka se jave – rekla je ravnateljica Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar Zvjezdana Galkowski.
Uz sve navedeno, izborima tu nije kraj.
– Mislim da ćemo krenuti i s programom osposobljavanja za cvjećare i aranžere, kuhare te masere. Nedavno smo završili s jednim tečajem za masere i moram reći da je bilo jako dobro i atraktivno. Još imamo niz programa u našoj ponudi poput tečaja keramike i fotografije – kaže Galkowski.
Svi oni koji jesenske dane žele iskoristiti za stjecanje novih znanja i vještina mogu se javiti Centru za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar na broj 043 241 298 ili putem društvenih mreža. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!