NOVA LOKACIJA Bolji uvjeti za čazmansku JVP

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Vatrogastvo u Čazmi ima dugu tradiciju, pa se u skladu s tim s posebnom pažnjom i planiraju aktivnosti vezane uz vatrogasce. U Čazmi su puno radili na uređenju domova, bilo da su vatrogasni ili društveni, a sada su premjestili Javnu vatrogasnu postrojbu na novu i bolju lokaciju.
– Preseljena je iz prostora DVD-a Čazma na novu lokaciju bivše stanice za tehničke preglede u Čazmi. Tamo ćemo razvijati ovaj lokalitet kao vježbalište za vatrogasce i općenito za ovaj operativni dio vatrogastva koji se izmješta iz samog DVD-a Čazma, to je bilo u centru grada – ističe gradonačelnik Dinko Pirak.
FOTO Grad Čazma
Lokaciju su odlučili promijeniti iz nekoliko razloga.
– Nije najspretnija lokacija bila s obzirom na promet, a ova nova lokacija je opet vrlo blizu centra grada i industrijske zone te naših naselja. Mislim da će tu biti dobar prostor za djelovanje kako naše javne vatrogasne postrojbe tako i DVD-a, gdje mogu vježbati na tom poligonu kojeg ćemo do kraja urediti – dodaje Pirak.
Zgrada je 80 posto pri kraju, jedino na čemu se još radi je vanjsko uređenje. Gradonačelnik zaključuje kako će zgrada biti gotova do kraja ove godine. (G. Čuljak)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!