SLUŽBENA POTVRDA Jedna djelatnica zaražena, tri u samoizolaciji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon što smo jučer objavili kako imamo neslužbene informacije da je koronavirus ušao u Bjelovarsko – bilogorsku županiju, te kako je jedna djelatnica zaražen, ako i dijete druge djelatnice, stiglo je i službeno priopćenje iz Županije. Prenosimo ga u cijelosti.

-Bjelovarsko-bilogorska županija od nadležne epidemiološke službe dobila je obavijest tijekom jučerašnjeg dana da je jedna službenica zaposlena u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji pozitivna na COVID 19.

Nadležna epidemiološka služba obradila je sve osobe koje su bile u bliskom kontaktu sa zaraženom službenicom i od jučer su u samoizolaciji dvije županijske službenice, te zamjenica župana Bojana Hribljan koja je tu informaciju jučer objavila javno.

Svi županijski Upravni odjeli rade kao i do sada, prema svim preporukama vezanim za sprečavanje širenja koronavirusa i samim time Bjelovarsko-bilogorska županija provodi sve potrebe mjere, stoji u priopćenju.

Inače, s današnjim danom Bjelovarsko – bilogorska županija ima 61 aktivan slučaj zaraze, dok je u samoizolaciji ukupno 301 osoba. U posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze, a riječ je o osobi s područja Bjelovara.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!