INTERES POSTOJI Natječaj za zakup poslovnog prostora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KONČANICA – Problema s popunjavanjem poslovnih prostora u općinskom vlasništvu nemaju u Končanici, potvrđuje pročelnik Dalibor Tomašek.
– Interes za prostore postoji. Sve poslovne prostore u vlasništvu Općine Končanica koje imamo su iznajmljeni, to jasno govori koliki je interes – rekao je Tomašek.
Međutim, u samom centru Končanice se oslobodio jedan prostor. Zbog koronakrize je ključ u bravu i to trajno morala staviti slastičarnica, pa je Općina raspisala natječaj za zakup tog prostora. Onih koji žele ući u taj prostor ima, kaže Tomašek.
– Javilo se par zainteresiranih osoba, ali neslužbeno. Upravo smo zato raspisali natječaj koji još uvijek traje. Vidjet ćemo što će službeno doći od ponuda – kaže Tomašek.
U tom prostoru od 44,90 četvornih metara se mogu obavljati trgovačke, uslužne ili druge odgovarajuće djelatnosti. Iznajmljuje se na pet godina s početnom mjesečnom zakupninom od 450 kuna, a tko će biti novi poslovni stanar trebalo bi se znati u petak, 18. rujna kada se pristigle ponude otvaraju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!