POTVRĐENO JE Zbog zaraženog učenika do kraja tjedna nastava online

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Od danas učenici bjelovarske Gimnazije nastavu imaju online. Razlog tome je jedan zaraženi učenik, zbog čega je cijeli razred stavljen u samoizolaciju. Učenici su o novonastaloj situaciji još jučer obaviješteni putem službene web stranice škole. Kako u Gimanziji doista ima jedan pozitivan učenik na korinavirus, zbog čega je cijeli razred završio u samoizolaciji, potvrdila nam je zamjenica ravnatelja Blanka Iličić.
-Zbog zaraženog učenika, čitav je razred stavljen u samoizolaciju, a za nastavnike će danas tijekom dana epidemiološka služba odrediti tko mora, a tko ne. Stoga smo danas online jer ne znamo koliko će nastavnika biti u samoizolaciji – kazala je Iličić dodavši kako su ovakve situacije za očekivati. Stoga je jasno da u bjelovarkoj Gimnaziji imaju pričuvni plan.
-Online nastava će se provoditi sigurno ovaj tjedan, budući da se sada po pravilniku mora sve dezinficirati, čitava škola. Nakon što to završi, čistačice moraju još odraditi i svoj dio posla. Prema tome, nema mogućnosti da uopće nastavu imamo u školi. Za sljedeći tjedan ćemo vidjeti kako će biti, napravit ćemo raspored i sve ćemo na vrijeme obavijestiti – zaključila je Iličić.
Podsjetimo, zbog zaraženih učenika, proteklih dana dva su razreda u OŠ Velika Pisanica i jedan u Turističko-ugostiteljskoj školi Bjelovar završili u samoizolaciji.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!