SPORTSKA INFRASTRUKTURA Gradi se uz pomoć Općine i Županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Sve je spremno za realizaciju tri pol milijuna kuna vrijednog europskog projekta sportsko-rekreacijskog centra u Velikom Grđevcu. Potpisan je ugovor s izvođačem radova, pa bi i sama gradnja trebala početi već za nekoliko dana. Kraj velikogrđevačkog nogometnog terena će niknuti objekt s tribinama, prostorom za igrače i suce, ali i popratnim prostorijama, kaže načelnik Tomislav Pavlečić.
FOTO: FACEBOOK BBŽ
-Na katu tog objekta je predviđena multifunkcionalna dvorana od nekih sto kvadrata koju će moći koristiti sve sportske udruge kao što je recimo i karate klub – navodi Pavlečić.
Taj sportsko-rekreacijski objekt kojeg radi Općina je nastavak ulaganja u velikogrđevačku sportsku infrastrukturu. Dovršeno je uređenje školsko-sportske dvorane u što je Županija uložila dva milijuna i 800 tisuća kuna. Uređenje je obuhvatilo i više od same energetske obnove, ističe ravnateljica osnovne škole Marina Balen.
-Imamo novi sportski pod koji ima sve certifikate i koji će biti siguran za učenike. Ono što je također novost je da smo napravili sustav prozračivanja koji nam u ovo vrijeme koronavirusa omogućuje da između smjena prozračimo cijelu dvoranu – navodi Balen.
Uređenje sportske dvorane je zaokružilo županijska ulaganja u školske objekte na velikogrđevačkom području, rekao je za obilaska župan Damir Bajs.
FOTO: FACEBOOK BBŽ
-To znači kako matične škole, tako i područnih škola, a to je investicija veća od 15 milijuna kuna – rekao je Bajs i dodao kako su time obnovljeni svi objekti Osnovne škole Mato Lovrak.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!