AMERIČKI NOGOMET Bjelovarčani nadjačali Zagreb i Osijek

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns je bio domaćin prvog turnira Grupe Sjever Hrvatske flag football lige, natjecanja u beskontaktnom američkom nogometu. Bjelovarčani su ugostili Zagreb Patriotse i Osijek Cannonse, a onim što su pokazali na terenu je zadovoljan predsjednik kluba, Dino Dozan.

FOTO FB Greenhorns Bjelovar

– Prvo smo pobijedili Zagreb rezultatom 34:18. Nakon toga smo igrali s Osijekom gdje smo očekivali jako tešku utakmicu, ali na kraju smo ih dosta lagano pobijedili  rezultatom 30:7. Zadnju utakmicu ponovno smo odigrali sa Zagreb Patriotsima gdje smo ih dobili rezultatom 35:25 – kaže Dozan.

Nakon sjajnog ulaska u sezonu i dominacije na njenom otvaranju, Bjelovar Greenhornsi su još motiviraniji za to da se iskupe za loše prošlo prvenstvo.

– Budući da prošle sezone nismo uspjeli ući u zadnje četiri ekipe, ove godine odlučili smo dati sve od sebe kako bi to postigli. Mislim da s ovim omjerom 3:0 za sada sve dobro funkcionira – napominje Dozan.

Sljedeći turnir je za dva tjedna u Osijeku. Bjelovarsku ekipu čini spoj mladosti i iskustva, a svi koji se žele pridružiti su, kaže Dozan, dobrodošli. (D. Mlinac)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!