HSLS DOBIO TRI DRŽAVNA TAJNIKA Već znaju kako mogu pomoći Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – Na svojoj posljednjoj sjednici Vlada Republike Hrvatske imenovala je državne tajnike, među kojima i troje koje je, u dogovoru sa Središnjim vijećem HSLS-a, predložio saborski zastupnik i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak. Među njima je i Alen Gospočić, koji je imenovan tajnikom u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

-To je ono što je za Bjelovarčane možda najvažnije i što smatram da je dobro i dobra poruka. Pod prometnom infrastrukturom je i izgradnja nastavka brze ceste prema Bjelovaru pa se nadam da ćemo sada imati česte koordinacije i da će naš novi državni tajnik voditi brigu oko toga da taj na projekt doista bude prioritetan, ne samo kod Vlade, koja je to ranije istaknula, nego i u samom ministarstvu – kaže Hrebak, podsjećajući kako projekt brze ceste ima podršku i u Hrvatskim cestama, u čiji plan nabave je uvrštena.

Osim Gospočića u ministarstvu prometa, HSLS je dobio državnog tajnika u Ministarstvu unutarnjih poslova, a riječ je o Žarku Katiću. Na mjesto državnog tajnika u Ministarstvu zdravstva imenovan je pak Silvio Bašić.

-Riječ je o našem uglednom liječniku, pročelniku odjela neurologije u KB Dubrava. I to je važno, pa i zbog činjenice što gradimo novu bolnicu u Bjelovaru. Ja se stavljam na raspolaganje i županu, spremni smo razgovarati u bilo kojem trenutku i vidjeti kako možemo pomoći. Mislim da neka svoja osobna razmimoilaženja moramo staviti sa strane radi dobrobiti stanovnika naše županije i Bjelovara – kaže Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!