UREĐENJE NA VELIKO Radna atmosfera u središtu Ivanske

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IVANSKA – Posljednjih mjeseci radno je u središtu općine Ivanska. Ovih je dana na red došlo uređenje zelenila ispred zgrade općine. Detalje o tom projektu otkriva načelnik Ivanske Željko Mavrin.
– Jedan dio uređenja vezan je uz parkiralište preko puta Općine. Ispred Općine uredit će se travnjak s raslinjem. Postavit će se i navodnjavanje travnjaka kako nitko ne bi gubio dodatno vrijeme na održavanje trave. Kada se sve postavi, trava će izgledati lijepo tijekom cijelog ljeta – rekao je Mavrin.
Spomenuti radovi nastavak su kompletnog uređenja centra. Prije parkirališta i zelenih površina, novo ruho dobila je i općinska zgrada.
– Zgradu Općine smo uredili. Još je samo potrebno unutarnje uređenje. Radimo malo po malo pa je tako nedavno završen krov čija je investicija bila 500 tisuća kuna. Taj projekt kandidirali smo na Razvojnu agenciju gdje smo dobili 180 tisuća kuna. Na tome im se zahvaljujem – kaže Mavrin.
Ostatak projekta financiran je iz općinskog proračuna. A tu radovima nije kraj jer je u planu i izgradnja kružnog toka u neposrednoj blizini, u što će biti uloženo oko milijun kuna.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!