SANACIJA Općinska nerazvrstana cesta ide u proširenje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA TRNOVITICA – Na području Velike Trnovitice radi se punom parom i u koronastim vremenima. Naime, trenutno je u realizaciji sanacija ceste od središta naselja prema župnoj crkvi. Načelnik Ivan Marković pojašnjava dužinu i točnu lokaciju ceste.

– Počeli smo sa sanacijom naše lokalne ceste koja se proteže od Velike Trnovitice do Gornje Trnovitice i Gornje Ploščice. Sama dužina sanacije ceste je 380 metara. Uz sanaciju, radi se i na proširenju s obzirom na to da je cesta široka tek tri metra. Inače je to dosta frekventna dionica i bili smo prisiljeni ići u proširenje. Isto tako, bila je u dosta derutnom stanju, puna rupa – kaže Marković.
Investicija je vrijedna 200 tisuća kuna, a ovaj infrastrukturni projekt u potpunosti je financiran iz općinskog proračuna. Inače, radovi su trenutno u tijeku i trebali bi završiti, ukoliko će to vremenske prilike dozvoljavati, do sredine idućeg mjeseca. Načelnik se osvrnuo i na činjenicu kako imaju velik broj nerazvrstanih cesta i poljskih puteva na svom području o kojima vode brigu. Time nemali iznos financijskih sredstava iz proračuna odlazi upravo na popravak i sanaciju istih. 

PODIJELI S PRIJATELJIMA!