ZASLUŽENA PRIZNANJA Izabrane najljepše daruvarske okućnice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Svi oni koji ovih dana prolaze gradom Daruvarom, dobru pažnju neka posvete tamošnjim okućnicama i balkonima. Najljepši primjerci sigurno se ističu nečim posebnim jer nagradu Grada Daruvara trebalo je i zaslužiti. Te zaslužene nagrade dobila je nekolicina građana koji su trudom i radom uljepšali ne samo svoj dom, već i cijeli najljepši mali grad, kaže gradonačelnik Damir Lneniček.
– Kao i prijašnjih godina, Komisija za zelene površine još od proljeća je obilazila balkone i okućnice pri čemu je imala dosta posla. Nagrade su više simbolične, od 200, 300 do 700 kuna. Prva tri mjesta uvijek se nagrađuju. Čestitam svim nagrađenima – rekao je Lneniček.
Između ostalih, nagradu za najljepšu okućnicu dobio je i Duško Gvozdić.
– To je ljubav od djetinjstva. Biljke volim od malena i to mi je hobi. Inače, sestra me prijavila – kaže Gvozdić.
Sva sreća da je sestra prepoznala bratov talent jer svaka pohvala i nagrada, kaže Gvozdić, uvijek dobro dođe.
– Mi koji se bavimo uzgojem biljaka svaki dan smo nagrađeni tim biljkama i njihovom ljubavi i ljepotom. No, naravno, nagrada je uvijek dobro došla – kaže Gvozdić.
Upravu tu nagradu Gvozdić će iskoristiti za dopunu biljaka svojoj okućnici koju i dalje namjerava održavati s ljubavlju jer novčana nagrada nikako ne može parirati ljepoti koja ga svakodnevno okružuje. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!