DJEČJI VRTIĆ Pedesetak djece u kompletno obnovljenom prostor

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IVANSKA – Kraju se privode radovi na uređenju Dječjeg vrtića “Ivančica” u Ivanskoj. U taj je objekt u posljednje tri godine uloženo preko dva milijuna kuna, a samo posljednja faza radova bila je vrijedna milijun i pol kuna. Zbog privođenja projekta kraju zadovoljan je načelnik općine Ivanska Željko Mavrin.
– Mislim da su djeca zadovoljna jer vrtić kompletno izgleda kao nov. Nova je kuhinja, namještaj, vrata i tako dalje. Djeca napokon imaju i poseban prostor gdje jedu – kaže Mavrin.
Načelnik Željko Mavrin
Ono što će dodatno razveseliti vrtićarce jest činjenica da bi za koji dan trebali dobiti i potpuno novo dječje igralište, a postavlja se i nova ograda. U Općini su svjesni vrijednosti ove investicije jer im, na sreću, mališana ne nedostaje.
– U dječjem vrtiću ima oko pedesetak djece što je pun kapacitet. Ima potrebe za još jer u vrtić idu i djeca s područja Štefanja, Bereka i Nove Rače. No, koliko je bilo mjesta toliko smo djece i upisali – ističe načelnik.
Dio djece s područja općine Ivanska vrtiće pohađa pak u Bjelovaru, a Općina roditeljima pomaže u podmirenju troškova smještaja.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!