MOLBA LIJEČNIKA Ne dolazite u ordinacije bez prethodne najave!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, liječnici primarne zdravstvene zaštite s područja Koprivničko-križevačke županije mole sve pacijnete da eventualni dolazak na preglede do daljnjeg najavljuju.

-S obzirom na pandemiju bolesti COVID-19 u tijeku, preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te dolazak hladnijeg vremena, a s ciljem što manjeg izlaganja korisnika zdravstvene zaštite neprimjerenim vremenskim uvjetima, preporučamo da prije dolaska u zdravstvene ustanove Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije telefonski kontaktirate nadležnog liječnika i dogovorite termin eventualnog potrebnog pregleda kako ne bi dolazili ranije i čekali na hladnoći ili kiši ispred zdravstvene ustanove – poručili su pacijentima iz Doma zdravlja KKŽ.

Dodaju kako će se na taj način također smanjiti i grupiranje pacijenata pred zdravstvenim ustanovama Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, kao i mogućnost potencijalnog širenja zaraze bolesti COVID-19.

Pacijenti se pozivaju da telefonski sa svojim nadležnim liječnicima dogovore i termine za procjepljivanje od sezonske gripe.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!