HVALEVRIJEDNA DONACIJA Pomoć UDVDR obiteljima s više djece

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Projekt “Pomozimo studentima i maturantimadjeci hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme” ove godine ponovno je zaživio i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Od ukupno 70 laptopa koliko ih je osigurano za cijelu Hrvatsku, u županiju ih je pristiglo četiri. Bolje uvjete za svakodnevni rad tako su dobila četiri studenta iz Čazme, Grubišnog Polja i Velike Pisanice. Predsjednik Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Velika Pisanica Mario Šimić kaže da su cijeli projekt omogućile donacije dobrih ljudi.
– Naša Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hrvatske i njihov humanitarni odjel pomaže obiteljima s više djece. Tako se, primjerice, studentima kupuju laptopi. No, imali smo i edukaciju informatičke nastave u školi u Velikoj Pisanici te u Velikom Grđevcu – rekao je Šimić.

Osim toga, preko Udruge je održan i tečaj engleskog jezika. Koliko sve te pogodnosti doista znače, iz prve ruke zna Martin Dent.
– Donacija mi uvelike pomaže jer će mi laptop olakšati studiranje. Budući da živim na stanu, neću više morati dolaziti doma i raditi seminare već ću laptop nositi sa sobom. Sve zadatke tako će mi biti lakše odrađivati – ističe Dent.
Dobiveni laptop, kaže Martin, puno će mu pomoći i oko trenutno popularne online nastave. Laptop ima kameru i sve potrebno da se jedan student prilagodi današnjem vremenu i pritom uspješno obavlja sve svoje zadatke. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!