NOVI NALAZI Danas potvrđena tri nova slučaja zaraze

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza izuzetih uzoraka testiranih na SARS – CoV-2 virus potvrđena tri nova slučaja bolesti COVID-19. Riječ je o po jednoj osobi s koprivničkog, križevačkog i đurđevačkog područja.
Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 48 slučaja, četiri osobe su oporavljene od bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju je ukupno 26 osoba.
Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 276 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 125 osoba.
Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko-križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!