NOVI USPJEH Bjelovarski plesači iz Varaždina stigli s hrpom medalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VARAŽDIN – U organizaciji plesnog kluba ‘Takt’ i Hrvatskog sportskog plesnog saveza, u Varaždinu je održano međunarodno plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za ‘Trofej Grada Varaždina’, na kojem je, u različitim kategorijama, nastupilo oko 250 natjecatelja iz 17 klubova.

U najjačoj konkurenciji u standardnim plesovima ‘Trofej grada Varaždina’ osvojio je plesni par Božidar Leščić-Paula Zouhar iz PK ‘Harmony’,  a u latinsko-američkim Filip Pelko-Nika Jelić iz PK ‘Academia’.

Među natjecateljima bilo je i 17 natjecatelja iz bjelovarskog ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji, koji su ukupno osvojili pet prvih mjesta, četiri druga, šest trećih, pet četvrtih, tri šesta i jedno osmo mjesto. Ukupno je osvojeno 15 medalja, od toga pet zlatnih, četiri srebrne i šest brončanih.

Do zlatnih medalja su došli: trostruka državna prvakinja  u kategoriji pojedinaca ‘mlađi osnovci’ Ramona Pečar koja je osvojila prva mjesta i zlatne medalje u obje dvije plesne kategorije. Plesni par Borna Kovačević-Petra Filipan u kategoriji ‘mlađi osnovci’ osvojio je zlatnu medalju u standardnim plesovima, a u latinsko-američkim drugo mjesto i srebrnu medalju. U kategoriji ‘osnovci’  Leon Grgić-Larisa Trgovac osvojili su u obje plesne kategorije prva mjesta i zlatne medalje, Filip Dujmović-Sara Haistor osvojili su srebrnu i brončanu medalju, a u kategoriji ‘starija mladež B’ Petar Klinac-Erna Sočec osvojili su u standardnim plesovima treće mjesto i brončanu medalju.

U pojedinačnoj konkurenciji u svojim kategorijama do srebrne medalje došla je Vanesa Račan, Barbara Babok do brončane medalje u obje plesne discipline, Jana Polak do srebrne, Hana Birač do brončane, Lena Medvedović do brončane. Do medalja u svojim finalima u jakoj konkurenciji nisu došli Ameli Koščak Vukobrat, Nikolina Krizmanić i Matea Prskalo.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!