ADVENT U BJELOVARU Koliko će toga odnijeti Koronagrinch?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Božićni duh ni ove godine neće izostati u Bjelovaru – odnijeti ga neće koronagrinch. Na radost svih koji već odbrojavaju dane do Božića će se Advent u Bjelovaru održati i ove godine iako u nešto skromnijem obliku. Epidemiološke mjere pri tome nisu jedini razlog, napominje gradonačelnik Dario Hrebak.
– Prošle godine imali smo Advent u koji smo uložili jako puno sredstava. Međutim, on nije bio dobar onoliko koliko smo očekivali, u odnosu na primjerice 2018. godinu. Te godine imali smo skroman Advent, ali je bio dobro pripremljen. Po meni je to zato možda i najbolji Advent do sada – rekao je Hrebak.
Ipak, zbog novonastale situacije će klizaljke ove sezone, barem u Bjelovaru, ostati u ormaru.
– Nažalost, moram rastužiti naše najmlađe stanovnike. Naime, ove godine neće biti klizališta iz jasnih epidemioloških razloga. Isto tako, neće biti niti Božićnog gala koncerta. No, sve to ne znači da se nećemo potruditi napraviti Advent koji će biti na zadovoljstvo svih Bjelovarčana, samo u nešto skromnijem obliku – ističe gradonačelnik.
No, skromnije, pokazalo se, ne znači nužno i lošije. Javni poziv za pružanje ugostiteljskih i trgovačkih usluga na Adventu u Bjelovaru od 28. studenog do trećeg siječnja je otvoren. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!