ZNAČAJAN RAST Novih 11 slučajeva s područja tri grada KKŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije od jučer je potvrđeno 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o šest osoba s koprivničkog, tri osobe s križevačkog i dvije osobe s đurđevačkog područja iz opće populacije, mlađe i srednje životne dobi.

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 58 slučajeva,  a na bolničkom liječenju je ukupno 27 osoba. Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 297  slučajeva bolesti COVID-19,  a u samoizolaciji se trenutno nalazi 141 osoba.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te se pridržavaju odredbi Odluke o ograničavanju društvenih okupljanja , Odluke o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski te Odluke o izmjenama Odluke o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19


PODIJELI S PRIJATELJIMA!