KORONA U SABORU Hrebak bio s Vidovićem, spreman za samoizolaciju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/ZAGREB – Koronavirusom je zaražen SDP-ov saborski zastupnika Franko Vidović koji je u srijedu bio na sjednici saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Među 20-ak sudionika bio je i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak. Iako se odluka epidemiologa još čeka, svi sudionici skupa će, po svemu sudeći, morati u samoizlaciju.

-Za sada se osjećam dobro i nemam nikakve simptome. Očekujem da ću morati u samoizolaciju jer ovo je identična situacija kao ona koja se dogodila u Bjelovaru prije par mjeseci kada su nakon sjednice Gradskog vijeća koncem srpnja svi sudionici morali 14 dana u samoizolaciju. Tada sam proživio pravi medijski linč, a i tada sam upozoravao da će nam se kad tad situacija iz Bjelovara dogoditi i u Saboru. Dakle, danas očekujem poziv epidemiologa. Svoje zamjenike i pročelnike sam obavijestio o situaciji kako bi bili spremni na moje odsustvo – poručio je putem društvenih mreža Hrebak.

Osim njega, na spomenutoj sjednici bili su i drugi dužnosnici, među kojima su i glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek, šef SOA-e Daniel Markić i drugi. Zbog spomenute situacije je otkazana i današnja sjednica saborskog Kluba zastupnika HDZ-a, nakon čega je Josip Borić kazao kako današnje glasovanje u Saboru, kojim bi trebala biti završena prva sjednica, nije upitno.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!