RUKOMETNA SUBOTA Bjelovarčanke love nove bodove protiv Splita, gledajte ih online!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon dvije pobjede na početku prvenstva, rukometašice Ženskog rukometnog kluba Bjelovar danas u 16 sati love nove bodove u Prvoj ligi. Bjelovarčanke, koje su trenutno druge na ljestvici, dočekuju trećeplasirani Split. Atmosfera u ekipi uoči susreta je odlična.

-Nadamo se prednosti domaćeg terena.  Split nećemo olako shvatiti jer se radi o dobroj mladoj ekipi koja puno trči. Zdravstveno stanje u ekipi je OK i sve bi igračice trebale igrati – otkriva trener Bjelovarčanki Hrvoje Cikoja.

Dobroj utakmici i nastavku pobjedničkog niza nadaju i igračice. Josipa Mamić kaže kako Bjelovarčanke imaju svoje adute te da im domaći teren nije jedina prednost.

-Što se tiče ključnih detalja koji bi mogli odlučiti utakmicu, mislim da je to naša brzina i polet u kontri i polukontri, Split teško može pratiti taj tempo igre 60 minuta. Teško d nam mogu parirati po pitanju fizičke spreme, no na nama je da to pokažemo i na terenu – kaže Mamić.

Zbog epidemioloških prilika, i ovaj susret odigrat će se bez gledatelja, no klub je organizirao prijenos online. Utakmica počinje sutra u 16 sati, a možete je pratiti na Facebook stranici kluba, kao i na službenom YouTube kanalu kluba.

U 19 sati u Dvorani europskih prvaka prvenstvenu utakmicu igraju muški Rukometni klub Bjelovar i Poreč. Na tu utakmicu bit će dozvoljen ulaz za 50 navijača, a jedan navijač smije kupiti samo jednu kartu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!