SAJAM CVIJEĆA Bogata manifestacija na glavnom daruvarskom trgu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – U subotu, 17. listopada u Daruvaru se održava već tradicionalni, ove godine 11. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme. Manifestaciju će dodatno obogatiti i Izložba gljiva te Bogatstvo u loncu Zajednice Mađara.
– Prvo je plan bio da se Sajam održi u parku Antuna Jankovića kao i prošle godine. No zbog vremenskih uvjeta Sajam je prebačen na glavni Gradski trg – rekla je Ivana Plažanin Vuković iz Turističke zajednice Daruvar Papuk.
Ovo je događanje itekako važno, kaže Plažanin Vuković, za cjelokupnu turističku ponudu daruvarskoga kraja. Slaže se s time i Ratko Vuković, gradski pročelnik odjela za gospodarstvo.
FOTO Grad Daruvar
– U sklopu sajma će biti upriličena i Izložba gljiva koju radi naša Udruga gljivara, a bit će tu i Zajednica Mađara Daruvar koja organizira Bogatstvo u loncu gdje im dolaze brojni gosti. Isto tako, za najmlađe ćemo organizirati mali zabavni park – kaže Ratko Vuković.
Za sve koji naiđu evo informacija kako je Sajam otvoren od 9 sati ujutro pa sve do 17 sati poslijepodne.
– Prijavljeno je nekih 26 izlagača. To je otprilike u istom obimu kao i prošle godine. Čak imamo dva izlagača više nego prošle godine. Vjerujem da će Sajam biti dobro posjećen, posebno zato što se dugo nije ništa događalo – rekao je Vuković.
U svakom slučaju, daruvarska Turistička zajednica i Grad spojili su u ovoj manifestaciji ugodno s korisnim, što će posjetitelji zasigurno prepoznati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!