COVID-19 Među zaraženima zdravstveni djelatnik, učenik i učitelj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/KOPRIVNICA – U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o pet osoba s područja grada Bjelovara, po jednoj osobi s područja gradova Garešnice, Čazme i Daruvara te po jednoj osobi s područja općina Nova Rača, Hercegovac, Veliki Grđevac, Štefanje i Rovišće.
Među novozaraženim osoba učenik je jedne bjelovarske srednje škole te će slijedom toga jedan razred u samoizolaciju te jedan učitelj osnovne škole s područja grada Garešnice uslijed čega će pet razreda u samoizolaciju. Također, među novooboljelima jedan je zdravstveni djelatnik.
Na području Bjelovarsko-bilogorske županije trenutno je zaraženo 98 osoba koronavirusom. U samoizolaciji se nalazi 796 osoba.
Na području Koprivničko – križevačke županije u općoj populaciji potvrđeno su tri nova slučaja bolesti COVID-19. Trenutno je aktivno 68 slučaja oboljenja, sedam osoba je oporavljeno od bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju je ukupno 28 osoba. Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 322 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 170 osoba.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!