MEĐUNARODNI NASTUP Ramona Pečar opet pomela konkurenciju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB – Na međunarodnom plesnom natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji plesnog kluba ”Academia” iz Zagreba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza pod promotivnim nazivom ”Fair Play Zagreb” ovoga vikenda je sudjelovalo 170 natjecatelja iz 17 klubova, a sudilo je pet sudaca.

Među natjecateljima je bilo i 11 natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Ramona Pečar, Lena Medvedović, Barbara Babok, Ameli Koščak Vukobrat, Vanesa Račan te u parovima Borna Kovačević-Petra Filipan, Filip Dujmović-Sara Haistor, Leon Grgić-Larisa Trgovac. Ukupno su osvojili dva prva mjesta, šest drugih, tri treća mjesta te po jedno četvrto i sedmo mjesto. Osvojili su 14 medalja – dvije zlatne, šest srebrnih i šest brončanih.

Do zlatnih medalja je došla trostruka državna prvakinja  u kategoriji pojedinaca ”mlađi osnovci” Ramona Pečar koja je osvojila prva mjesta i zlatne medalje u obje dvije plesne kategorije. Plesni par u kategoriji ”mlađi osnovci” Borna Kovačević-Petra Filipan u obje plesne discipline osvojili su druga mjesta i srebrne medalje, u kategoriji ”osnovci”  Leon Grgić-Larisa Trgovac osvojili su u obje plesne kategorije druga mjesta i srebrne medalje, a Filip Dujmović-Sara Haistor također su osvojili u obje plesne discipline treća mjesta i brončane medalje.

U pojedinačnoj konkurenciji u svojim kategorijama do brončane medalje došla je Vanesa Račan, Barbara Babok do srebrne i brončane medalje, Medvedović do srebrne i brončane., Ameli Koščak Vukobrat do brončane i u finalu četvrta u disciplini LA plesova.

Natjecanje je održano u bez  gledatelja u strogim epidemiološkim uvjetima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!