COVID – 19 Među oboljelima su i anesteziolozi Opće bolnice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nažalost, koronavirus koji se uvukao u najveću zdravstvenu ustanovu na području županije, Opću bolnicu Bjelovar i dalje ne miruje. Danas je županijski stožer priopćio kako je osam zdravstvenih djelatnika novozaraženo u posljednjih 24 sata.

Ravnatelj bjelovarske Opće bolnice Ali Allouch potvrdio je kako je među osam zaraženih zdravstvenih djelatnika dio liječnika, a dio medicinskih sestara. Što se tiče pacijenata, za jedan dio testiranih nalazi su negativni, no za neke još uvijek čekaju rezultate. Oni su odijeljeni u posebnom objektu i tamo će čekati ishod testiranja, kazao je ravnatelj Allouch koji je ujedno potvrdio informaciju kako među zaraženima ima anesteziologa, dok je jedan dio njih u samoizolaciji.
-Podijeljeni smo u dva tima, jedan dio radi i pokriva hitne slučajeve i zasad nema zastoja što se tiče rada u bolnici, zaključio je ravnatelj.
Podsjetimo, koronavirus prošle se nedjelje pojavio na odjelu kirurgije, no posljednjih dana on je nažalost, potvrđen i na drugim odjelima.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!