KORONAVIRUS U samoizolaciji su tri vrtićke skupine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Da u trenutnoj situaciji opreza nikada dosta i da virus ne bira godine, potvrđuje to što se koronavirus probio u jedan bjelovarski vrtić, potvrdila je zamjenica gradonačelnika, Valna Bastijančić Erjavec.
-Tri vrtićke skupine našeg Gradskog vrtića Bjelovar su u samoizolaciji, jedna skupina na Matoševom trgu i dvije skupine u područnom objektu u Ulici Alojzija Stepinca – navodi dogradonačelnica.
Te tri skupine su završile u samoizolaciji jer je na koronavirus pozitivna djelatnica, ali i djeca ili njihovi roditelji koji su se zarazili na drugim mjestima, kaže Bastijančić Erjavec. Do daljnjeg širenja nije došlo zbog pridržavanja mjera i nemiješanja vrtićkih grupa i odgajatelja. Gradski vrtić tako i dalje funkcionira normalno, kaže ravnateljica Anna Lauš.
Ravnateljica A. Lauš ispred budućeg dječjeg vrtića u Gudovcu
-Mi se i dalje pridržavamo pravila i preporuka epidemiologa i našeg ministarstva. Vrtić radi, svi objekti rade osim skupina koji su u samoizolaciji i djelatnika koji su u samoizolaciji vezano uz slučajeve koji su se pojavili – kaže Lauš.
Građane se poziva da se pridržavaju svih propisanih mjera i budu oprezni jer je neželjeni scenarij bolje spriječiti nego se s njim nositi.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!