CRVENI KRIŽ Alenka Soldan nova ravnateljica u Grubišnom Polju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Grubišnopoljski Crveni križ je Milorad Tomić, sada već bivši ravnatelj, vodio od 1991. godine. No, s 1. rujnom ove godine Tomić je otišao u zasluženu mirovinu, a njegovo mjesto preuzela je Alenka Soldan, dugogodišnja tajnica Udruge osoba s invaliditetom Grubišno Polje. Iako je Soldan nova ravnateljica tek nepuna dva mjeseca, već sada osjeti težinu posla koju njezina nova uloga donosi.

– Moram reći da ima puno posla i da je izazovno radno mjesto, ali uz pomoć gospodina Tomića koji mi pomaže kada treba, mislim da još uvijek rješavam sve radne zadatke onako kako je planirano i kako treba, na vrijeme – rekla je Soldan.

Želja joj je, kaže, da nastavi sve one redovne poslove koje je Crveni križ i do sada odrađivao.

– U redovne poslove spadaju akcije darivanja krvi, akcija solidarnosti, podjela i skupljanje humanitarne pomoći i slično. Želja mi je prije svega da sve te redovne poslove nastavim odrađivati kvalitetno i dobro kako je odrađivao i bivši ravnatelj. Naravno, imam planove i vizije, no smatram da ih je još prerano specificirati – kaže Soldan.

Tijekom studenog i prosinca trebale bi se planirati aktivnosti za sljedeću godinu tako da će tek tada Soldan imati više detalja. Trenutno je jedino važno, kaže, da se svakodnevni posao odrađuje kvalitetno dok novih ideja neće nedostajati. (D. Aleksić)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!