ANKETNI UPITNIK Interes za gradnju POS stanova za sada mršav

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Grubišno Polje je objavilo anketni upitnik o interesu za gradnju POS stanova. Svi građani koji nemaju riješeno stambeno pitanje, a žele ga riješiti putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje, sve što trebaju, barem za sada, je ispuniti anketu. Tako se mijenja sistem komunikacije s građanima, kaže gradonačelnik Zlatko Mađeruh.
– Želimo da se u anketni upitnik uključi što više građana. Grad u vlasništvu ima jedno građevinsko zemljište u centru grada. Mislili smo da, ako bude interesa mladih ili uopće interesa za stanove, da doniramo to gradilište sa svom infrastrukturom – rekao je Mađeruh.
Gradonačelnik Zlatko Mađeruh
No za sada, kaže Mađeruh, interes baš nije velik.
– Nije baš veliki interes. Imamo svega dva interesna obrasca koja su potpisana. Iako, interesni obrasci ne znače i sigurnost. Kod nas je možda malo drugačija situacija jer dosta ima praznih i završenih objekata dostupnih za stanovanje – ističe gradonačelnik.
Anketni upitnik može se preuzeti na adresi Trga bana Josipa Jelačića 1 Grubišno Polje ili na službenoj web stranici Grada. Rok za predaju popunjenih anketnih upitnika je 13. studenog 2020. godine. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!