KAKO DO DOKTORA Pacijenti čiji liječnici rade u krugu bolnice ostali u nedoumici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – S obzirom na izvanrednu situaciju u bjelovarskoj Općoj bolnici u koju je zbog velikog broja zaraženih koronavirusom do daljnjeg zabranjen ulaz za sve, osim za hitne i onkološke pacijente, u nedoumici su se ovih dana našli pacijenti čiji liječnici iz primarne zdravstvene zaštite imaju ordinacije u krugu bolnice. U Domu zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije kažu kako se, unatoč kriznoj situaciji u bolnici, za njih ne mijenja ništa.

-Kao i do sada, pacijenti komuniciraju sa svojim doktorom obiteljske medicine, ginekologom, stomatologom ili pedijatrom telefonom i u slučaju potrebe za dolazak u ordinaciju prolaze trijažu Opće bolnice i dolaze svom liječniku – kaže ravnateljica Doma zdravlja BBŽ Ljubica Čaić.

Ovih dana pacijenti svoje liječnike najviše zovu kako bi se informirali o cijepljenju protiv gripe. Nakon što je prošli tjedan u rekordnom roku planula prva doza cjepiva, dobra vijest je da su liječnici dobili nove količine.

-Većina liječničkih timova dobila je novu količinu cjepiva i svaki liječnik cijepi svoje pacijente na način da ih poziva telefonom da dođu primiti cjepivo u određeno vrijeme u ordinaciju – kažu u Domu zdravlja.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!