PRAVILA NA GROBLJIMA Blagdan Svih svetih u skladu s mjerama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kao i mnoge druge stvari ove godine, i blagdan Svih svetih ove ćemo godine obilježili u skladu s krilaticom “novo normalno”. Bjelovarska groblja su za nadolazeći blagdan spremna, iako pripreme nisu tekle sasvim glatko, otkriva član Uprave bjelovarskog Komunalca Josip Heged.
– Dosta smo ovih dana imali ukopa što je bio otežavajući faktor. Neki ljudi su nam završili i u samoizolaciji tako nije bilo lako sve odraditi i pripremiti – rekao je Heged.
Ipak, sve je riješeno na vrijeme. Heged podsjeća kako se građani prilikom dolaska na groblja moraju pridržavati postojećih protuepidemijskih mjera.

– Mi ćemo sigurno poštivati sve preporučene mjere. Znamo da je to držanje distance od jedan i pol metar te maska na ulazu u groblje. Svuda smo stavili obavijest sukladno propisanim mjerama Nacionalnog stožera, a građane će netko upozoravati i na ulazima – kaže Heged.
U Komunalcu vjeruju kako velikih gužvi neće biti, samim time što blagdan Svih svetih ove godine pada na vikend.
– Apeliram na građane da za dolazak na groblja koriste i dane prije samog blagdana – poručuje Heged.
Kako bi dodatno smanjili mogućnost gužvi, u Komunalcu su donijeli odluku da će u narednim danima groblja biti otvorena duže, odnosno neće se zatvarati sve dok na njima bude posjetitelja.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!