RADNO U OPĆINI Nastavlja se briga za ceste i društvene domove

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – U sastavu Općine Štefanje nalazi se devet naselja koja vremenom zahtijevaju određena uređenja i obnove. Tako je samo jedan od primjera dobre brige Općine za svoja naselja obnovljena cesta u Narti, ali i rekonstrukcija društvenog doma u Daskatici.
– Radovi su završeni na cesti u Narti dužine tri tisuće metara. Radovi su financirani iz fonda Ministarstva regionalnog razvoja, a iznosili su oko 260 tisuća kuna – kaže načelnik Ivo Emić.
Emić dodaje kako je riječ samo o nastavku uređenja lokalnih cesta u Narti jer prošle godine također je kandidirana i realizirana cesta iste vrijednosti od 250 tisuća kuna. S druge strane, na društvenom domu u Daskatici završena je prva faza dok je ona druga u tijeku.
– Na društvenom domu pokriveno je krovište, a sada je u tijeku druga faza odnosno unutrašnji radovi. Vrijednost tog projekta je oko 560 tisuća kuna – kaže načelnik.
Od ukupnog iznosa od oko 560 tisuća kuna, za rekonstrukciju društvenog doma Ministarstvo regionalnog razvoja Općini je odobrilo 200 tisuća kuna. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!