UOČI BLAGDANA SVIH SVETIH I DUŠNOG DANA Odali im počast i položili vijence

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana i ove je godine, u skladu s epidemiološkim mjerama, polaganjem vijenaca na groblju Borik, groblju sv. Andrije te kod spomen obilježja u središnjem gradskom parku u Bjelovaru odana počast svim stradalim hrvatskim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu.
Na Boriku vijence su položili Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata BBŽ, Delagacija Ministarstva obrane RH i Ministarstva unutarnjih poslova RH, Delegacija Ministarstva hrvatskih branitelja, Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Na groblju sv. Andrije u Bjelovaru vijence su položili delegacija Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara i udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a mrtvima je odana počast i polaganje vijenaca kod spomen obilježja u središnjem gradskom parku u Bjelovaru gdje su vijence položili delegacija Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!