VOZAČI, OPREZ Iz policije najavili vikend “aktivnosti”

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama i održavanja povoljnog stanja sigurnosti na prometnicama, policija će i ovog vikenda kontinuirano poduzimati pojačane aktivnosti, usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja u prometu, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“.
Tijekom narednog vikenda, od danas 30. listopada do nedjelje 01. studenoga, na području PU bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske, policija će poduzimati pojačane aktivnosti u cilju preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica.
Posebice će se pojačano nadzirati i sankcionirati nepridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima te drugi prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.
Dodatno će policijski službenici na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske danas, 30. listopada u vremenu od 12 do 20 sati usmjeriti svoje aktivnosti u prvom redu na nadzor i sankcioniranje nedozvoljene brzine kretanja vozila kao jedne od najčešćih uzročnika prometnih nesreća.
-I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti – poručuju iz PU bjelovarsko – bilogorske.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!