ONLINE SJEDNICA Točke izglasane elektronskim putem

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Usred otežane epidemiološke situacije, sjednica čazmanskog gradskog vijeća, kao i u mnogim drugim dijelovima županije, ali i zemlje, održana je elektronskim putem.

– Sukladno okolnostima koje jesu i virusu koji nam svakodnevno remeti život, imali smo online sjednicu. Vidjeli smo da je isto učinio i župan i Županijska skupština što je u ovim trenutcima dobro. Imali smo pitanja vijećnika na koja smo odgovarali, a točke su izglasane onako kako su bile i predložene – rekao je gradonačelnik Dinko Pirak.

Iako je takav način komunikacije neobičan, zasigurno je u ovom trenutku najsigurniji, upozorio je Pirak i dodao kako su se vijećnici prilično dobro snašli.

– Nažalost, netko se snašao više, a netko manje jer ima i starijih ljudi. No, pomažemo koliko god možemo kako bi se sjednica održala na bilo koji način, u ovom slučaju virtualan. Nadam se da će jednog dana svemu ovome doći kraj i da ćemo se vratiti normalnom životu – kaže Pirak.

Tome se svi nadaju, a dotad jedino je važno da smo svi odgovorni i da savjesno izvršavamo svoje dužnosti, što u Čazmi itekako rade.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!