ZBOG KONTAKTA S DRŽAVNIM TAJNIKOM Hrebak i Totgergeli u samoizolaciji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dvojica saborskih zastupnika iz BBŽ, Miro Totgergeli i Dario Hrebak, od danas su u samoizolaciji zbog kontakta s tajnikom u Ministarstvu prometa kojem je jučer potvrđen koronavirus. Tu je vijest na svome profilu objavio Totgergeli koji je jučer, dan nakon spornog kontakta, sudjelovao na svečanosti povodom Dana Grubišnog Polja.

-Jučer sam poštivajući sve epidemiološke mjere bio na obilježavanju Dana grada Grubišnog Polja, a navečer sam obaviješten da mi je službeno određena mjera samoizolacije do 13.11. jer je državnom tajniku iz Ministarstva prometa s kojim sam dan prije bio na kratkom sastanku o našoj brzoj cesti, potvrđen pozitivan test na koronavirus. Nemam nikakvih tegoba i simptoma i osjećam se dobro, ali pridržavam se određenih mi mjera prema uputama stručnjaka. Budimo odgovorni jedni prema drugima. Čuvajte se i ostanite zdravi! – poručio je putem Facebooka Totgergeli.

Na deset dana u samoizolaciju će, zbog kontakta s istim dužnosnikom, i Dario Hrebak. I on je potvrdio kako se osjeća dobro te nema simptoma, a otkrio je kako je sa zaraženim tajnikom razgovarao o dovršetku izgradnje brze ceste prema Bjelovaru koja je uvrštena u državni proračun za iduću godinu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!