IZVANREDNA AKCIJA Policija danas pojačano nadzire promet

ILUSTRACIJA
5
(1)

BJELOVAR – Službenici Policijske uprava bjelovarsko-bilogorske danas točno u podne kreću u pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele Bjelovarsko-bilogorske županije.

Cilj akcije, koja će potrajati večeras do 20 sati, je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu. Nadzor će naročito biti usmjeren na prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja ali će se sankcionirati i svi drugi prekršaji kao što su vožnja pod utjecajem alkohola i droga, upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, prekršaje mladih vozača, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

-I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti – poručuju iz policije.

Sviđa ti se ovaj članak?

Dodaj zvjezdicu za ocjenu

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 1

Hvala na ocjeni!

Prati nas na društvenim mrežama!