UZ DAN POBJEDE Novi spot policijske klape snimljen u Vukovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ministarstvo unutarnjih poslova i policijska klapa sv. Mihovil predstavili su novi videospot za pjesmu „Otiš’o je s mirisima jutra“. Riječ je o obradi  pjesme koja se nalazi na prvom  studijskom albumu policijske klape  Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine.  Inače, ova pjesma svima je  poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je prošli tjedan napustio.

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil  izrađen je za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine. Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu  prikazano je kroz  istinitu priču mladog  hrvatskog policajca koji  traga za mjestima kalvarije svoga oca  stradalog tijekom Domovinskog rata  u obrani  herojskog Grada Vukovara.

-Ujedno, ovaj spot je trajni  In memoriam na  97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991.  izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo  Srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili.  Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su za nove naraštaje stvorili Domovinu – poručuju iz policije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!