STIGLI NALAZI ZA DVIJE ŽUPANIJE Ukupno gotovo stotinu oboljelih u posljednja 24 sata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/KOPRIVNICA – U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a za još 94 testiranih osoba nalazi se još očekuju.
23 novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, po dvije novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općine Rovišče, a po jedna novozaražena osoba s područja je gradova Grubišno Polje, Čazma i Garešnica te općina Sirač, Štefanje, Nova Rača, Veliko Trojstvo, Kapela i Velika Trnovitica.
Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 29 pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih troje na respiratoru.
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 1137 osoba.
Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 59 novih slučajeva bolesti COVID-19. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je ukupno 155 uzoraka, dio nalaza još se uvijek očekuje, a epidemiološka obrada kontakata novooboljelih osoba je u tijeku.
Trenutno je aktivno 407 slučajeva, 40 osoba je ozdravilo, a na bolničkom liječenju nalazi se 37 osoba. U OB Koprivnica preminula je osoba starije životne dobi (1930. godište) s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala značajan komorbiditet. Od početka pojave koronavirusa zabilježeno je ukupno 1456 slučajeva bolesti COVID-19.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!