LIJEPA GESTA Palešničke žene za djecu doma u Lipiku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

PALEŠNIK – Kaže se da je svako zlo za neko dobro, a da se propali planovi mogu preokrenuti u nešto pozitivno, dokazuje Udruga žena Palešnik koja je pokrenula humanitarnu akciju za štićenike Doma za djecu Lipik. Umjesto djece svog sela odlučile su razveseliti djecu lipičkog doma, kaže predsjednica udruge Danijela Počuć.
– Kako ove godine ne možemo organizirati doček svetog Nikole za našu djecu kao što smo do sada svake godine organizirale u našem selu, odlučile smo razveseliti barem nekoga. Tako smo se odlučile za štićenike Doma za djecu Lipik – kaže Počuć.
To je prvi put da palešničke žene organiziraju takvu akciju, a prikupljaju društvene igre, ali i brojne druge potrepštine.
– Prikupljamo higijenske potrepštine, znači paste za zube, četkice, tekuće sapune, gelove za tuširanje, šampone, vlažne maramice, ali i likovni i školski pribor te odjeću – navodi predsjednica Udruge žena Palešnik.
Svi se, ističe Počuć, mogu uključiti donacijama koje se u mjesnom domu u Palešniku prikupljaju do srijede 25. studenog, svakog dana od 9 do 12 sati i od 17 do 20 i 30, pa eto prilike da upravo vi nekom budete sveti Nikola. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!