PROMJENA NA KLUPI Kesizupci imaju novog trenera s nimalo lakim zadatkom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – RK Bjelovar je loše krenuo u novu sezonu Premijer lige. Porazi su zaredali, pa su Kesizupci u šest odigranih utakmica uspjeli osvojiti samo jedan mršav bod. Nakon poraza od Dubrovnika u derbiju začelja Bjelovar je preuzeo samo dno ljestvice, a kao i obično u takvim situacijama uslijedila je šok terapija u obliku promjene trenera. Umjesto Gorana Mrđena na bjelovarskoj klupi je Josip Pećina koji sada ima ne tako lak zadatak da momčad trgne iz stanja u koji je zapala.
Josip Pećina novi je trener Kesizubaca
– Malo ih treba opustiti, malo i motivirati razgovorom. Imam dojam da su oni sami sebi neki presing nabili i onda ono što bi trebali napraviti dobro završi loše, a kažem to su sve dečki koji su iskusni i koji godinama igraju rukomet – ističe Pećina.
Na ruku Kesizupcima ne idu ozlijede, činjenica da je dio ekipe jučer izašao iz samoizolacije, a ni ždrijeb ih nije mazio, navodi razloge lošeg stanja Pećina. Od šest do sada odigranih utakmica četiri su, kaže, bile u gostima.
– Ove dvije utakmice koje smo igrali doma su bile s najtežim protivnicima. Taj jedan bod ne izgleda lijepo, ali je tome kumovalo dosta toga. Možda da nam nije odgođena utakmica s Umagom doma, možda bi imali tu pobjedu protiv Umaga, pa bi u Dubrovnik otišli rasterećeniji, pa bi i tamo uzeli neki komadić plijena – navodi razloge trenutnog stanja novi strateg Kesizubaca.
No, nisu, a od razmišljanja “što bi bilo kad bi bilo” koristi nema. Kesizupci se moraju okrenuti sljedećoj utakmici koja bi već sutra trebala biti odigrana u Vinkovcima sa Spačvom koja je do sada također upisala tek bod.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!