OBNOVA SOKOLA Potpuno uređen i prilagođen za sport!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Dobre vijesti stižu daruvarskim sportašima jer kreće sanacija i opremanje borilišta Sokol. Ono će biti potpuno uređeno i prilagođeno za sport i rekreaciju djece, mladih, rekreativaca, umirovljenika i osoba s invaliditetom, kaže gradonačelnik Damir Lneniček.
– Stavit ćemo novu gumiranu podlogu, sjedalice, novu LED rasvjetu. Naši učenici rekreativci jednostavno će se moći baviti malim nogometom, rukometom, tenisom, odbojkom. Mislim da ćemo taj dio grada baš lijepo obnoviti – rekao je Lneniček.
Foto: Grad Daruvar
U obnovu Sokola će Grad uložiti 270 tisuća kuna. Još 200 tisuća daje Savez Čeha, a s 560 tisuća kuna ga sufinancira Ministarstvo turizma. Ugovor je potpisan i uskoro se može očekivati raspisivanje natječaja za izvođača radova. Novo ruho daruvarskog Sokola veseli gradonačelnika jer obnova je, ističe, itekako potrebna.
– Igralište je već niz godina zapušteno tako da će ono sada dobiti jednu novu dimenziju s obzirom na to da je u blizini Češka škola i srednje škole koje tamo treniraju. Potpuno ćemo obnoviti vanjski dio, a onda imamo spremam projekt energetske obnove i unutarnjeg dijela Sokola – ističe Lneniček.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!