DOBAR ODAZIV Na potporama zahvalni studenti, ali i roditelji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Po prvi put ove godine Općina Dežanovac odlučila je raspisati javni natječaj za studente, te su im, umjesto klasičnih stipendija, podijelili jednokratne novčane potpore. O kojem je iznosu riječ i kakav je bio odaziv, zna Ljubica Saratlija, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Dežanovac.
– Išli smo na jednokratne novčane potpore gdje smo svim studentima bez nekih posebnih uvjeta, osim uvida u to da su redovni studenti, podijelili po tisuću kuna. Javilo se 36 studenata i reakcije su pozitivne – rekla je Saratlija.
Odaziv je bio i više nego dobar, a studenti, kao i njihovi roditelji zahvalni su Općini na ovom izdvajanju.
– Natječaj je trajao do 21. listopada. Dokumentacija koja se nalazila na službenim stranicama i trebala se dostaviti, uglavnom se dostavljala mailom, no mogla se dostaviti i osobno ili poštom. Povratno su nam se javljali i roditelji, zahvalni i sretni na dobivenoj pomoći, koja možda nije prevelika, ali u svakom slučaju dobro dođe – ističe Saratlija.
Natječaj je za ovu godinu završen, a mladi s područja Dežanovca istoj se vrsti pomoći nadaju i u sljedećim godinama jer svaka im dodatna pomoć itekako dobro dođe.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!