CESTE Obnovljena najkritičnija prometnica na području Ivanske

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IVANSKA – U promet je puštena obnoveljena dionica ceste Paljevine-Kolarevo Selo na području općine Ivanska. Otvorili su je tamošnji načelnik Željko Mavrin i predsjednik Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije Mario Preskočil.

– Obnovili smo cestu čiju su obnovu mještani čekali dugi niz godina. Za ovu prometnicu možemo reći i kako je bila među najgorima u našoj općini. Znam i da ima još prometnica na području općine koje su u jako lošem stanju ali ova je bila jedna od najgorih – kazao je načelnik Željko Mavrin.

Obnovljena dionice je dužine 1250 metara, a valja podsjetiti kako je do sada asfaltirano preko desetak kilometara cesta na području općine dok se do kraja mandata planira asfaltirati još 5 km.

– U planu je dovršiti obnovu prometnice u Samarici u dužini od 2,5 kilometara. U planu je i obnova ceste Križic-Šušnjara i još cesta u Utiskanima u dužini od 650 metara koja je u izrazito lošem stanju – rekao je načelnik Mavrin.

Niz projekta Općina radi sama svojim sredstvima dok je veliki broj u suradnji s Bjelovarsko bilogorskom županijom. Suradnju Općine i županije pohvalili su predsjednik Županijske skupštine Mario Preskočil i zamjenik župana Neven Alić

– Suradnja Općine Ivanska i Županije je primjer dobre suradnje u lokalnoj zajednici. Siguran sam da će ovo biti samo jedan u nizu projekata koje je ostvario načelnik – kazao je Preskočil.

– Možemo reći da je u mandatu aktualne županijske vlasti i načelnika Mavrina jako puno napravljeno, žao mi je što se tako nije radilo i prije – rekao je Alić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!